APA KATA PELANGGAN KAMI

TESTIMONI 1

Kalau masak kat rumah memang hakak sangat particular dalam memilih bahan mentah..
Kalau boleh ibu-ibu yang masak kat rumah tu pilihlah produk Muslim ye..contoh Ayam Bismi ni dah siap basuh dan potong.

Biasa akak pilik ayam Azzain organik tapi dah habis. Rupanya ada banyak pilihan produk Muslim yang lain..Ada banyak jer produk keluaran muslim sekarang ni.. sebenarnya kita kena sapot semua produk orang islam supaya demand tinggi dan harga boleh reduce..walaupun kebanyakkannya harga mahal.. tp mahal sikit jer...alaa kuranglah sikit beli tudung itik dengan ariani 😜tew..

Ni makanan yang akan jadi darah daging.. jadi pilihlah yang HALALAN TOYYIBAN.

-Tun Fatimah : Pengguna Ayam Halal 

 

TESTIMONI 2

TAK BEST SAYA TAK REVIEW!

Ni bukan review suka2 aje. Sebagai mak yg mithali mmg selalu kena masak kat umah 🤣🤣. Anak2 suka ayam kepci tu. Ayam memang wajib ada dlm peti ais. Dgn slogan “Dari ladang terus ke rumah” saya sgt berpuas hati dgn Ayam Bismi. 

Korang tau la kan waktu saya yg sgt padat ni, kalau anak nak mkn ayam kan ke lama nak lembutkan. Tapi Ayam Bismi ni mmg spesel laa. 

✅Darah takde sgt senang cuci. Bersih
✅kalau keras tu senang je nak lembutkan, tak berjam2 nak tunggu
✅Selalu ayam biasa, tertinggal kat luar cepat busuk tapi Ayam Bismi tak wei. Masih sehat ayam tu. Dahla saya ni pelupa. Adoii.
✅Selalu ayam lain kita simpan lama2 dlm peti ais lama2 dah tak juicy, tapi ayam bismi masih sodap & manis.

Ini bkn overclaimed sebab saya mmg cerewet yg amat tentang makanan utk family.Dah 2 bln dah jadi pelanggan tetap. Sebab apa? Dia delivery depan rumah ok. Cara penyembelihan mmg trusted. Fuhhhh. Alhamdulillah. Boleh la contact Tuan Azahar Basteng Ghani Stokis besau Ayam Bismi yg mesra alam. Hehe. Tq bang penuhi permintaan kami. Uolls bole COD depan rumah tau. Bkn ayam je ade, kambing, daging n telur pun dia supply. Complete dapur uolls. Hehe

* Risau tak kalau ayam tempat lain tah macamana cara dia bela dgn penyembelihan nya..Ishhh takut mati sebelum sembelih pun isau gak.Lekaih laaa risik dia. Cer tgk gambar terakhir kejadian ayam ala2 kepci. Sedap sampai ke tulang hahahhaa. Yg ade alergik gatai2 bole cuba sbb ayam ni.

- Anom Abu Bakar
 

JOM KONGSIKAN TESTIMONI ANDA DISINI

Nilai Perkhidmatan Kami

MAKLUMAT SYARIKAT :

IBU PEJABAT

No.11 Jalan Kangkong,

Simpang Empat

06650 Alor Setar

Kedah

KILANG PEMPROSESAN

No.11 Jalan Kangkong,

Simpang Empat

06650 Alor Setar

Kedah

STATUS SYARIKAT

Bumiputera

SEBARANG PERTANYAAN DAN ADUAN :

HOTLINE

1 300 88 2926

TEL. PEJABAT OPERASI / JUALAN

04 7641 828

TEL. PEJABAT PENGURUSAN

04 765 1777

NO. FAKS

04 7641 818

EMEL

marketing@ayambismi.com

IKUTI KAMI :

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok

2020 by Ayam Bismi.

Proudly Created with Wix.com

DSC_0565

Describe your image